Har ni fastnat, eller vill ni fördjupa er relation?

Att leva i relation är bland det underbaraste – och svåraste – i livet och det ger oss ett ständigt lärande.

Många tänker att relationen jobbar man med när den börjar krisa, men att lära sig bra sätt att kommunicera tidigt är viktigt för att undvika de djupaste svackorna.

Relationer har faser precis som mycket annat, och beroende på om ni precis har träffats, eller precis skaffat barn, börjat få större barn, eller utflugna barn etc, så påverkas relationen på olika sätt.

Relationen i fokus

Fokus för parsamtalen är relationen. Relationen utgörs av två individer, men er relation har en egen identitet, ett eget liv och själ. Och självklart är det så att relationen förändras när individerna i den förändras.

Det är okej att vilja olika saker i relationen, men hur uttrycka det? Till exempel sånt som vi tidigare tyckt om men numer börjar lägga bakom oss. Och hur är det att vara i relation och längta efter något nytt, är det okej? Kanske har en gammal flamma dykt upp och börjat oroa den tidigare så stadiga relationen – hur ska vi hantera det? Eller så kanske grälen aldrig tar slut numer, och ni börjar ta slut?

Vad det än är som skaver, välkomna på parsamtal och få nya verktyg och perspektiv!

Välkomna!

Upplägg, parsamtal

Under samtalen lär ni er nya sätt att kommunicera, se och lyssna på varandra. Ni kommer dessutom att få hemläxor mellan gångerna som hjälper er utforska områden som ni behöver förstärka.

Före första tillfället får ni ett frågeformulär att fylla i.

Om första träffen avlöper väl för alla parter, så bokar vi in minst två tillfällen till. Förändring kräver tid och fokus och på 3 gånger hinner vi gå igenom det viktigaste, men det går också att lägga till ytterligare träffar för de som vill. Vi ses cirka 1,5 timme vid första tillfället, därefter 1,5-2 timmar. Det kan gärna gå 2-3 veckor mellan träffarna.

Alternativ

På plats i Stockholm

Omfattning

Från 3 tillfällen

Vanlig samtalstid

90 – 120 min

För vem?

Alla i relation

Vill du jobba med din relation utifrån Systemiska konstellationer?

Läs mer om hur jag jobbar med par och konstellationer på min hemsida askis.se