Coachning

Coachning kan beröra både våra flöden i livet, och hinder av mer tillfällig karaktär som vi vill utforska. Det kan handla om alltifrån livsfrågor, syfte i livet, hindrande mönster eller problem i relationer, eller att du känner kraftlöshet inför ett nytt steg i livet, ett som du länge längtat efter.

Coachning med ett systemperspektiv

Genom att addera det systemiska perspektivet hjälper jag dig komma till mer klarhet och kraft och få syn på nya möjligheter. Hos mig kan du på kort tid förtydliga och utforska de olika alternativen och komma till större klarhet. Utifrån flera av dina sinnen samt ”systemsinnet” och med ett tydligare och förankrat beslut utgår du ifrån din kraft istället för den tidigare förvirringen.

Typiska dilemman

Ska jag vara kvar i nästa organisationsförändring eller inte?   Hur ska jag förhålla mig till/samarbeta med min nya chef?  Jag vet mitt mål, men kommer inte dit  Passar mina professionella värderingar ihop med en potentiell uppdragsgivare, arbetsplats, arbetsgrupp, chef …?

Upplägg

Vi ses till att börja med 3 gånger om 1,5 timme. * Det finns därefter möjlighet att fortsätta med enstaka tillfällen efter de första.

Den här typen av arbete behöver tid. Det kan därför gärna gå 4-5 veckor mellan tillfällena. Redan från första träffen får du med dig insikter och nya perspektiv.

Skicka ett mejl till mig med namn, telefon och mejladress så kontaktar jag dig för att boka första mötet. *Om vi beslutar att inte fortsätta tillsammans betalar du endast för det första tillfället. 

#Konstellationer