Ibland ber jag om feedback efter samtal och kurser:

I have gone through tremendous personal transformation since I first met Gunilla two and a half years ago. We met in person, and via Skype when I was out of Sweden. I felt safe to explore the dark side of my life with Gunilla. She was warm, empathetic, and authentic. She always focused on my needs and listened to my wishes. Today, I am able to settle with the past pain, and live with any difficulties in my future with great confidence and strengths. I have found my own voice, and I love myself more. Quoting Gunilla’s words -It was the best gift that I could give to my future self from today. Thank you, Gunilla!

KX

coaching and individual constellations

Gunilla led me through a safe space visualisation with my inner child. This was a profound and powerful experience which has transformed my inner relationship. I felt safe to allow this deep process with Gunilla’s gentle guidance every step of the way. Thank you so much Gunilla.

JU

Participant in a Safe Space Meditation online

Ett stort tack för igår. Det var en riktig mindblower. Efteråt kastades jag in i en djup sömn och dagen efter var allt klart och världen förnyad. Essensen i ett liv i en uppställning. Det är otroligt hur du kunde vaska fram det ur mitt prat. Försoning. Glädje. Styrka!

Anette

Individuell uppställning

Att som så stressad och uppgiftsorienterad som jag var, bli lotsat genom hela utvecklingen och inte analysera utan bara låta processen få ha sin gång har varit befriande och berikande mer än jag någonsin kunde ana. Och processen bara fortsätter, harmoni och lugn, glädje som infunnit sig. Kan bara säga ett stort Tack för all hjälp jag fått av dig.

Ewa M.

​Jag uppskattar ditt lyhörda ledarskap Gunilla där du inte bara tonar in på mig som individ utan också kan hålla hela gruppens energi och följa vår process precis där vi befinner oss med din starka intuition. Du har en förmåga att vara mänsklig, ärlig, närvarande och pedagogisk med värme och öppenhet. Du känns trygg i din kunskap och du kan sätta ord på det och förmedla den så att jag förstår.

Mixen av övningar och uppställningar har varit bra. Det har varit en gåva att få dela och ta emot i denna trygga form och det har hjälpt mig vidare i min egen inre resa och utveckling.
Mia

Kursen Forma din egen stjärna

En spännande värld öppnar sig genom övningarna. Du skapar trygghet – ett rum att våga närma sig och utforska de viktiga frågorna i var och ens liv. En kärleksfull metod att förstå sig själv och sitt sammanhang och att utforska ”det okända som ändå känns”. Jag tycker att du Gunilla har fingertoppskänsla och förmåga att ringa in det mest centrala och ställa frågorna som öppnar upp. Jag upplever att du har en stor intuitiv gåva att hitta till vad/vem/när frågorna skulle riktas för att komma vidare och nå ”pudelns kärna”

Kristina

Socionom, kursen Forma din egen stjärna

Jag tycker att samtalandet gav mig oerhört mycket för vi gick till botten med saker som gjort att jag har samlat på mig energitjuvar genom livet.   Du hjälpte mig till ökat fokus och koncentration, så att jag kunde åstadkomma förändring!            

KD

Du ger en hög känsla av trygghet och omsorg i samtalen, gick alltid därifrån med lugn och stärkt självkänsla.  

MB

Jag hade ingen aning om att det skulle bli så här bra i mitt liv. Och på så kort tid.

Micke S

Kursen Forma din egen stjärna samt coachning

Gunilla tog emot mig med värme, trygghet och lugn och kände instinktivt på sig vad jag behövde vid olika tillfällen. Den tillit som jag känner för henne har gjort det svåra lättare, och jag har vågat öppna upp och bearbetat saker som varit stängda under lång tid. Genom henne har jag fått större förståelse för de mekanismer som ligger bakom problemen.        

Stina