Coachning med ett systemperspektiv

Coachning kan beröra både flöden i livet, och återkommande hinder som du vill utforska. Det kan handla om alltifrån livsfrågor, syfte i livet, hindrande mönster eller problem i affärsrelationer, eller att du känner kraftlöshet inför ett nytt steg i arbetslivet, ett som du kanske längtat efter en längre tid.

Genom att addera det systemiska perspektivet hjälper jag dig komma till mer klarhet och kraft och få syn på nya möjligheter. Hos mig kan du på kort tid förtydliga och utforska de olika alternativen och komma till större klarhet. Utifrån flera av dina sinnen samt ”systemsinnet” och med ett tydligare och förankrat beslut utgår du ifrån din kraft istället för den tidigare förvirringen.

Upplägg

Vi ses till att börja med 3 gånger. * Det finns därefter möjlighet att fortsätta med enstaka tillfällen efter de första. Räkna med att det behöver gå 4-5 veckor mellan tillfällena.

Använd kontaktformuläret på denna sida för att boka första mötet. *Om vi beslutar att inte fortsätta tillsammans betalar du endast för det första tillfället.  #Konstellationer

Typiska dilemman

Ska jag vara kvar i nästa organisationsförändring eller inte?   Hur ska jag förhålla mig till/samarbeta med min nya chef?  Jag vet mitt mål, men kommer inte dit  Passar mina professionella värderingar ihop med en potentiell uppdragsgivare, arbetsplats, arbetsgrupp, chef …?

Alternativ

Stockholm / Zoom

Omfattning

Från 3 tillfällen

Vanlig samtalstid

90 – 120 min

För vem?

Egenföretagare /företag eller chef

A

Mer om systemperspektiv

Läs mer om coachning och konstellationer i organisationer på askis.se.