Forma din egen stjärna

Dags att stanna upp och hitta nya perspektiv och verktyg? Denna kurs återkommer i höst för fjärde gången, nu något omarbetad.

Forma din egen stjärna

6 tillfällen

För dig som vill identifiera och utforska dina önskningar, mål, hinder och resurser och ta dig vidare mot det ditt hjärta längtar efter – din egen stjärna! 

stjärnbild 2

Ibland kan våra mål kännas suddiga, inte riktigt våra egna eller bara alltför högtflygande. Den här kursen hjälper dig att tydliggöra dina mål och hitta den inre motivation du så väl behöver för att komma vidare. Det kan också vara svårt att hitta tillräckligt med energi eller fokus för att förverkliga målen när du väl definierat dem. Här får du den tid du behöver – och tid emellan för att låta dina val ge utdelning.

Kursen är uppdelad i 6 tillfällen, ett per månad, och innehåller övningar och uppställningar som hjälper dig att se bortom din medvetna horisont och synliggöra sådant som finns i ditt större medvetande och personliga system. Du har med dig din egen frågeställning och jobbar utifrån den individuellt och i mindre grupper samt storgrupp. Förutom att du tar dig närmare dina mål, får du med dig förbättrade relationer, flöden och kontakt inåt och utåt i ditt liv.

Nu vill jag ta tag i och leva mitt liv, jag vet bara inte hur?

Jag vet mitt mål men inte hur jag ska nå dit
Jag vill ha mer balans i mitt liv!

Jag vill ta mig vidare mot mina drömmar!

Detta får du med dig

Kursen ger dig insikter och verktyg som hjälper dig sortera och reda ut dilemman och inre konflikter, utmana tankespöken, få syn på, och frigöra dig från hindrande mönster och känslor. Teman under kursen är bl.a. Delpersonligheter, Inre konflikter och Mål och måluppfyllelse.

Vi utgår från det systemiska perspektivet och ett fenomenologiskt förhållningssätt. Syftet är att identifiera vad just du bär på som hindrar dig, och hur du kan komma vidare. Kursen är till största del upplevelsebaserad. Övningarna hjälper dig få syn på de starka familjebanden som kan spela en roll i ditt liv idag. Istället för dolt och hindrande, blir de synliggjorda och till en kraft, ett stöd. När man jobbar så här i en mindre grupp så bygger man också förtroende och man får vittnen till sin berättelse och sin utveckling. Nya band som stärker och förstärker den egna upplevelsen.

Efter kursen kommer du kunna se på dina hindrande mönster och känslor på ett nytt sätt – och ha kommit vidare mot ditt mål.

Läs kommentarer från tidigare deltagare här.

Datum, Plats & Tider för kursen

Sex tillfällen var fjärde vecka. Kl 17.30-21 kväll och kl 10-14.30 för dag.

Datum för kursen

OBS!Endast fredagar dagtid på följande datum:  9/11, 7/12, 18/1, 15/2, 15/3 och 5/4.
Vid färre än 6 deltagare kan kursen behöva skjutas fram.

Plats: Studio Creere på Torsgatan 63, nb (butiksingång) i Vasastan Stockholm.

Fika ingår och serveras i pausen.

Infomöte om kursen 1/10!

Kl 17.30-19, Studio Creere. Föranmälan via mejl till Gunilla Boivie.

Anmälan och frågor

Välkommen med din anmälan via detta formulär, senast 31/10. Ev frågor till gunilla @ creere.se 

Målgrupp för kursen

Kursen är öppen för alla som längtar efter förändring och har ett öppet sinne.

Om Gunilla Boivie

Gunilla har jobbat med att stötta och främja utveckling hos människor de senaste 15 åren och är en uppskattad coach och terapeut. Hon är konstellatör och diplomerad psykosyntesterapeut, kursorganisatör och föreläsare, med lång erfarenhet som projektledare & teamledare.

Gruppstorlek

Minsta antal deltagare är 6, och max är 12. Du anmäler dig till kursen som helhet, men betalningen kan delas upp per tillfälle. Kursen betalas i förskott före varje träff (faktura för företag, och då tillkommer moms på beloppet). När du skickar in din anmälan får du ett mejl från Gunilla och när du bekräftar det mejlet är din anmälan bindande. Bekräftat deltagande efter inbetalning av första kursavgiften.

Varmt välkommen att höra av dig med frågor och anmälan!

Gunilla Boivie
Ladda ner kursbeskrivning här: Forma-din-Stjärna-HT2018-19newdate_QR

Tillfälle då du kan träffa kursledaren före kursstart:

Gunilla ger regelbundet introduktionsföreläsningar till Systemiska (Familje-) konstellationer. Anmäl dig via gunilla@creere.se eller se mer nedan.