Om Gunilla Boivie

Jag har en vision, idé, tanke och önskan som har tagit mig hit. Och det är att du och så många som möjligt ska få möjligheten att må bättre. Om vi alla mår lite bättre genom att vi känner och accepterar oss själva, så mår också vår familj, andra grupper vi ingår i, kanske till och med samhället, bättre. 

Att se och hjälpa dig utveckla din potential
är det jag brinner för. 

Jag erbjuder kurser i personlig utveckling och workshops i systemiska konstellationer samt tar  emot för individuella uppställningar (familjekonstellationer).

Har du kommit till ditt första steg mot att må bättre? Välkommen!

GunillaBoivie_psykosyntesterapeut

Gunilla Boivie

Jag har efter många krokar via påbörjad sjukgymnastutbildning, genomgången och avslutad högskoleexamen i internationell ekonomi slutligen landat där jag är idag: Diplomerad psykosyntesterapeut från PsykosyntesAkademin (2011) med påbyggnad i Familjekonstellationer. Jag har tagit emot klienter sedan 2006. Min väg och utveckling har gått via ett antal större steg, såsom ett år som utbytesstudent i staten Washington USA, påbörja psykosyntesutbildningen, säga ja till att bli mamma sent i livet och när jag sa upp mig från ett intressant och ansvarsfullt jobb i IT-branschen. Jag tror jag har några steg kvar, för jag tror att vi aldrig någonsin slutar utvecklas och växa och att mitt nästa steg är ännu ett viktigt steg vidare i min så kallade karriär. När några dörrar har stängts har några andra öppnats lite på glänt. Kurser, terapi och handledning, coachning och stödsamtal. Samarbeten och växande. Samtal och utveckling, Psykosyntes och Familjekonstellationer. Jag är glad och tacksam för de möten det här jobbet gett och fortsätter ge mig och de utmaningar och den välvilja jag möter.

Några ord och meningar som jag håller högt:

  • Våga visa sårbarhet.
  • I groparna vi faller i bor fröna till vår nästa växt.
  • Vår förmåga att känna rädsla inför det okända är både ett hinder och en förutsättning för vår utveckling.
  • Utan mörkret kan vi inte heller se och uppskatta ljuset.
  • Ett steg i taget.

Jag också gärna tar emot dig som har svenska som andraspråk, och kanske engelska, franska, norska eller spanska som ditt förstaspråk. Du som bara pratar engelska är också väldigt välkommen. Jag driver ASKIS, Akademin för Systemiska konstellationer i Sverige.

Läs mer om hur jag arbetar på sidan Om psykosyntes.

Diplomerad psykosyntesterapeut

Jag är sedan 2011 diplomerad psykosyntesterapeut från PsykosyntesAkademin, och har haft klientsamtal sedan 2006.

Systemterapeut

Jag är sedan 2010 vidareutbildad i Systemiska konstellationer (Familjekonstellationer) av Dr Albrecht Mahr, Karen Hedley och Constanze Lang. Jag erbjuder sk individuella uppställningar för terapi och för coachning av privata eller jobbrelaterade dilemman samt i workshops. Jag använder också metoden som ett inslag i samtalsterapin om så önskas. Läs mer här om hur jag jobbar här:  Dilemmaarbete.

Arbete under ansvar

Jag är medlem i vår yrkesförening, Psykosyntesföreningen, och följer deras etiska riktlinjer samt är ansvarsförsäkrad. Läs mer på www.psykosyntesforeningen.se. Jag går också kontinuerligt i handledning. Läs mer om psykosyntesutbildningen på www.psykosyntesakademin.se Företaget är momsregistrerat och innehar F-skattebevis. In English: I welcome clients with roots in other countries, and who prefer English as their working language. I also understand French, Norwegian and Spanish rather well, although I don’t consider myself fluent in those languages.

Rekommenderade länkar

Här kommer länkar till några som  jag gärna samarbetar med:

Gunilla Gruvstad Personalkonsult