Utforska gamla surdegar med nya ögon och fördjupa din relation!

Människan är en social varelse och de flesta vill gärna (fortsätta) ha sin parrelation, vänskap, eller sitt partnerskap. Att ha en nära person i sitt liv är både en källa till glädje och hälsofrämjande, men det kan också vara svårt. En del mönster till exempel som skapar problem i våra relationer kan ha rötter i vår släkthistoria – i medvetna eller omedvetna teman från förr – och vara mycket svåra att bemästra. Och de suger ofta väldigt mycket energi.

Synliggör din roll i systemet

Att ta hjälp av det systemiska perspektivet och verktygen innebär att du höjer blicken och blir medveten inte bara om din egen roll i din nuvarande relation, utan även din roll i din familj och din familjs historia, där den senare ofta är osynlig för oss.

Med vem är du lojal? För vem bär du en börda som inte är din att bära? Och för vems skull håller du dig, helt omedvetet, tillbaka så att du inte lever ditt liv fullt ut?

Med hjälp av det systemiska förhållningssättet och metoden får var och en nya perspektiv och verktyg att se på sig själv i sina olika sammanhang. Var och en får vara i fokus vid ett tillfälle /del av tillfälle. Läs mer om de olika alternativen nedan.

Fast?

Målgrupp

Målgrupp för Partnerskap I och II är flera. Ni kan vara kärlekspartners, sambos, gifta, affärspartners eller nära vänner. Huvudsaken är att ni har en önskan att förbättra och fördjupa er relation och är villiga att se på er själva och relationen med nya ögon.

Partnerskap I

För två personer som vill förbättra och jobba med sin relation. Två tillfällen, två timmar per tillfälle och med 2-3 veckors mellanrum.

Tider och övrigt

Tider finns på tisdagar, torsdagar och fredagar. Boka med facilitatorn direkt. Skicka en intresseanmälan till Partnerskap I här.

Partnerskap I även möjligt att boka måndagar i Heby.

Partnerskap II

För 2 + 2 personer som vill förbättra och jobba med sin relation. Två datum att välja mellan i april, fler datum kan bli aktuellt. Främst i Stockholm.

Läs mer om Partnerskap II på min ASKIS-sida.