Workshops Familjekonstellationer

Flera möjligheter ges varje termin, att göra uppställning i grupp. Om du idag sitter med en önskan eller fråga som du vill jobba med i grupp så är du välkommen att höra av dig till mig inför nästa workshop-tillfälle. Det går också bra att jobba med din önskan i en individuell konstellation. 

Workshop-ledare och facilitator

Gunilla Boivie leder regelbundet workshops i Familjekonstellationer, närmaste datum 2020:

  • 18 april: Heldagsworkshop lördag kl 10-18. Beroende på Corona-läget, kan workshopen komma att antingen flyttas fram till maj (16/5 troligtvis), eller hållas online. Mer information kommer inklusive tema, men som klient kan du ta upp ditt eget tema oavsett temat för workshopen.
  • 30-31 maj: Systemiskt ledarskap i organisationer, workshop ledd av Gunilla Boivie i samarbete med Aud Marit Esbensen,  i Stockholm. Nytt datum för samma workshop i Oslo kommer. Läs mer på min sida askis.se  om systemiskt ledarskap i organisationer

Familjehistoriens betydelse och påverkan

Ibland kan vi bära på något som vi inte riktigt kan ta på, eller så upplever vi att vi har mönster som vi inte lyckas bryta hur mycket vi än försöker. Likaså kan det handla om att vi söker efter en mening med vårt liv, eller överväldigas av starka känslor.

Vi kan också stå i en valsituation privat, som skilsmässa /inte, ta jobbet /inte osv och det går också bra att jobba med här. Att göra en familjeuppställning kan hjälpa oss att förstå mer om de osynliga bindningar vi har till vår familj, som har sin grund i kärleken till vår familj, och vad det är hos dessa som har snärjt in oss.

Tider: Kvällsworkshopen startar kl 17 och håller på till kl 21, med pauser för kaffe/the kaka etc.  Workshop lördagar har nya tider; kl 10-17.30 med kort lunchpaus (egen mat medtages).

Plats: Studio Creere, Torsgatan 63, nb i Stockholm.

 

Hur går det till i en workshop ?

I en workshop är det andra deltagare i workshopen som representerar de olika familjemedlemmarna. Du behöver alltså inte ha med dig någon från din familj, utan kan komma själv. Deltagarna kan också  representera annat såsom känslor, delpersonligheter (våra olika roller) osv.

Inga förkunskaper krävs, bara en önskan om förändring och ett öppet sinne.

Anmälan och frågor

Anmälan sker via detta formulär. Skicka dina frågor till mig via Kontakt, eller hitta mer information på min sida askis.se.

Länk till Om Konstellationer