Ni vet när man plötsligt hittar en bok som man köpt för länge sen och inser medan man läser att den här var det meningen att jag skulle hitta just nu. Så var det med den här boken som handlar  om en amerikansk kvinnas resa i Australiska öknen tillsammans med aboriginer-stammen ”det Äkta folket” och de upplevelser och visa budskap hon får till sig. Hur hon lär sig steg för steg att lämna sin logiska, vänstra hjärnhalva och utveckla sin högra och mer intuitiva och helhetsseende halva. Flera budskap känns igen från den familjesystemiska sfären (fast allt är ju ett och detsamma om vi tänker efter). Såsom (sid 121):

”Att vi utgör en enhet betyder inte att vi är lika. Varje varelse är unik. Två personer kan inte uppta samma plats. Precis som bladet behöver alla sina delar för att bli fullständigt, så har varje själ sin speciella plats. Några av oss eftersträvar att gå raka vägen medan andra gillar att trötta ut sig med att gå i cirklar.”  

Andra budskap handlar om att utveckla och lita på sin intuition, att allt kommer till en när det ska (om ibland på slingriga vägar), att det gäller att ha tillit, att alla oavsett öde har en roll och plats i gruppen (en roll som kan skifta) och mycket om glädje!Du har kanske redan har läst den? Annars läs den gärna du med och, om du vill, berätta sen hur den landar hos dig. Kanske var det meningen att också du skulle hitta denna nu?

Trevlig läsning!
Varma hälsningar
Gunilla Boivie