Hösten och vintern kan vara en tung tid för många, samtidigt som det är så mycket vi ska hinna med. Då kan det vara svårt att komma iväg och göra sådant som är gott för en själv, ens själ och ens välmående.

Att få lätta sitt hjärta, att få höra att du inte är ensam om de tankar som snurrar i huvudet eller känslor som galopperar. Förstå mer om de mönster du kämpat så länge för att komma ur, eller få äntligen hjälp att sortera ut alla måsten och stressen i vardagen. Jag finns här för dig, var du än befinner dig.

Boka in ett samtal i december och få 7% rabatt, boka in ett andra samtal i december /januari och få 10% rabatt på det.

Att jobba med systemiska familjekonstellationer är att se sina problem med större perspektiv, där problemet är början till lösningen. Med psykosyntesterapin inser du att du har många roller /delpersonligheter i ditt liv som var och en hade en uppgift och ett syfte i ditt liv då, men kanske inte längre, och att det finns oupptäckta sådana – dina slumrande potentialer. Här finns det många vägar till självkärlek och vilja att utforska – om du vill!

Läs mer om konstellationer på min sida www.askis.se. Vill du vet mer om hur jag jobbar med psykosyntesterapi, läs mer här.

Varmt välkommen i december!

Väl mött

Gunilla Boivie, Dipl. Psykosyntesterapeut PsA, facilitator av system

Systemiska familjekonstellationer enligt Bert Hellinger