Så har vi äntligen fått vår vinter – och det med besked! Termometern visar tidvis på hela -15 grader, även om det också regnat, och plötsligt har varmaste ulltröjan och täckkjolen fått grävas fram ur gömmorna.

Vintervy

Så här såg det ut på en av mina promenader i vintervädret – helt fantastiskt! Stark men blek sol och krispiga färger.

19/1 blir årets första

Introduktions-föredrag i Familjekonstellationer

Kvällen innehåller teman som Bert Hellinger och Kärlekens ordningar, Balans i givande och tagande, Blind och upplyst kärlek, med mera. Dessutom övningar och demos och är en bra start för den som är sugen på att ställa upp något själv senare. Gunilla Boivie håller i föredraget och kvällen. Kostar 100 kr som betalas på plats.

Kom själv och/eller tipsa en nyfiken vän!
Datum & Tid: Tisdag 19/1 kl 18-19.30
Plats: Samtalsstudion, St Eriksplan

Jag fortsätter nu i vår med att ha kvällsworkshops i Familjekonstellationer,  mer information om detta, se nedan.

21/1 deltar jag i en spännande kväll tillsammans med författarna AC Collin och Elisabeth Norin, en kväll med titeln

Mammorna. Döttrarna. Författarkväll 21 januari

Temat för kvällen är mammarelationen samt skrivande. AC Collin och Elisabeth Norin är båda författare och skrivarcoacher/pedagoger med nyss utgivna böcker och du kan därför ta upp frågor du har kring eget skrivande. Jag kommer att prata om familjekonstellationer som metod, och särskilt i relation till skrivandet.

Du anmäler dig och betalar via Facebook och Simple Signup, se nedan.

Datum: torsdagen den 21 januari 2016
Tid: 18.30 – 21.00, med paus för fika och bokförsäljning
Plats: PsykosyntesAkademin, Tengdahlsgatan 32 i Stockholm

Entré: 150 kronor (betalas i förväg via Simple Signup: http://simplesignup.se/event/70227)

Läs mer om kvällen på AC Collins hemsida, kreagrafen

Varmt välkomna!

Workshop i Familjekonstellationer 2/2

När du har en känsla av att sitta fast i mönster eller starka känslor. Kraftlöshet likaväl som deppighet eller relationsproblem. Läs mer om olika skäl till att göra en uppställning i en workshop här.

Kvällsworkshop med 3 klientplatser. Enstaka klientplats kvar. 7-10 representantplatser.

Datum & Tid: Tisdag 2/2 kl 17-21

Plats: Samtalsstudion vid St Eriksplan

Fika serveras i pausen; kaffe, te, kaka och frukt.

För förfrågan om plats och priser, kontakta mig här: Workshop Familjekonstellationer

Kvällsgrupp med konstellationer

Är du intresserad av att delta i en kvällsgrupp med konstellationer? Jag planerar att ha en sådan kvällsgrupp lite längre fram i vår. Några timmar en vardagskväll med en grupp, där jag berättar om metoden och vi gör konstellationer, 1-2 per kväll.  Hör av dig till mig direkt om du vill föranmäla ditt intresse redan nu till mig här: Konstellationsgrupp.

Varför delta i en workshop som representant?

Att delta i en workshop som klient är månne mer självklart, för då har man ett eget ärende, något som bränner, som vill få komma till tals. Men varför representant? För mig personligen är det ett sätt att få djupare kontakt med mig själv och till något större. För en stund får jag kliva in i en annan människas liv och känna hur det är att vara den människan – i relation till andra. Varje gång så är det med stor ödmjukhet och glädje jag tackar ja till att representera någon annans familjemedlem (eller känslor och andra element). Någon enstaka gång har jag tackat nej, och då har det också varit rätt, dvs en del av konstellationen som vi säger.

Dr. Albrecht Mahr, min första och en av mina största läromästare gällande konstellationer, säger så här om att representera (finns också på hemsidan, www.askis.se)

Family constellation work is equally meaningful and effective both for those who do their own constellation in the seminar and for those who are serving as representatives and as part of the resonating group. The constellation seminar is an intensive integral process including everyone present in a transformative process.

 Albrecht Mahr

Vill du delta i workshopen eller i något av föredragen? Kontakta mig här: Workshop och föredrag, familjekonstellationer

Du är också varmt välkommen till mig för sedvanliga samtal, alltså psykosyntesterapi, samtalsterapi. Jag har tider tisdagar, onsdagar och torsdagar i Vasastan Stockholm, och varannan måndag ev tisdag i Heby, Uppsala.

Väl mött i vårvintern!

/ Gunilla Boivie

Psykosyntesterapeut, PsA
Psykosyntesterapi och familjekonstellationer
Stockholm och Heby